Nytt snøproduksjonssted

nytt snøproduksjonsstedHøsten 2014 søkte Skigruppa midler for etablering av nytt snøproduksjonssted i 3,5 km-løypa i nærheten av Brattbakken, og da i samarbeid med Brattbakkens Venner og deres pumpesystem. Sparebankstiftelsen DNB innvilget støtte til prosjektet I november 2014.

Etter dugnadene i månedsskifte okt/nov 2015, har det vært flott fremgang med prosjektet, takket være innsatsen lagt ned av Skigruppas frivillige og det gode samarbeidet Skigruppa har med Nesodden kommune. Etter vi felte trær og ryddet plassen på dugnad, har kommunen virkelig trådt til. Gravemaskinen ble satt i sving, resterende rørgata er nå lagt i bakken, snødepotplassen er ferdigplanert og kummen er klar for tilkobling av snøtårn á la de som brukes i Brattbakken.

Vi vil med dette rette en stor TAKK til Nesodden kommune v/Bjørn Askautrud og hans team, samt til alle våre folk som bidro med arbeidskraft under dugnadene.

nytt snøproduksjonssted

Dette innlegget ble publisert i Anlegg og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s