Frogn på langs arrangeres søndag 13. september

deltakermerkefrogn2Søndag 13. september arrangeres «Frogn på langs», med start fra Ramme gård kl. 10:00.

Det er åpen klasse for dem som vil løpe på tid, distansen er 28 km. I år deles det ut en tøff ski Buff, i tillegg til deltakermerke og marsjmerke. Turmarsjen går gjennom vekslende skog og kulturlandskap fra Ramme gård – til Stupinn, via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune. Det blir servert drikke fra fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke (om du ikke løper), det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen. Det er bussretur til Drøbak og Ramme fra alle mellomstasjoner. De som løper, bør ta med tørt skifte, dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn. Bussretur fra alle mellomstasjoner, og fra Stupinn er det bussavgang til Drøbak og Ramme gård hvert 30 minutt.

For påmelding og mer informasjon, se:
http://frognmarka.no/andresider/Frognpaalangs.html

Dette innlegget ble publisert i Gruppe turrenn, Nyheter, Trening og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s