Skigruppa ønsker brukte skisko, skistaver og hjelmer

SkiskoI forbindelse med gjennomføring av Idrettens Dag og lignende arrangement har skigruppa behov for en del skisko, skistaver og hjelmer i ulike størrelser. Vi har først og fremst behov for skisko i str. 33 og større, samt staver fra 90 cm og oppover.

Dersom noen har slikt utstyr liggende som de ønsker å kvitte seg med, så tar skigruppa i Nesodden IF gjerne imot dette utstyret. Levering kan gjøres til Anne Irene Nygård på Flaskebekk. Ta kontakt med Anne Irene på telefon/sms 997 13 593 eller e-post: anne.irene.nygard@me.com for avtale om levering.

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Gruppe 2005, Nyheter, Trening og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s