Skifest avlyst

Fest avlystKjære skivenner, vi ser oss dessverre nødt til å avlyse årets voksenfest på grunn av få påmeldinger. Datoen for arrangementet har vært kjent lenge, men mange er travle med andre gjøremål og har andre planer denne helgen.

Styret er opptatt av at det skal være et sosialt miljø blant de foresatte, funksjonærer og trenere og setter pris på alle tips og tilbakemeldinger på hvordan vi skal få til dette på best mulig måte. Andre datoer, annet sted, kick-off til høsten i stedet for sesongavslutning? Send gjerne forslag på e-post til cas@online.no. Alle innspill mottas med takk! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s