Temakveld: Hold deg frisk og skadefri!

skadeNesodden IF og Tangen Helseklinikk inviterer til åpen TEMAKVELD med foredrag v/Lars Kolsrud (Olympiatoppen) og Helge Andreas Felberg (Tangen Helseklinikk).

For:Trenere, utøvere og foreldre
Hvor: NIF-huset
Dag: Torsdag 23. april
Tid: Kl 18-20

Breddeidretten på Nesodden favner enormt mange barn, ungdom og deres foreldre. Fysisk aktivitet og samhandling med andre barn og voksne er viktig for barn og ungdoms fysiske og sosiale utvikling. Mange foreldre bidrar aktivt som trenere og oppmenn, alle som støttespillere på tribunen og hjemme. Alle bidrar de positivt til denne utvikling hos fremtidens generasjoner.

Sammen med Tangen Helseklinikk ønsker vi å sette søkelys på god helse gjennom trening og aktivitet. Viktige faktorer er økt treningsglede og -utbytte, og reduksjon av risiko for skader og sykdom. Foredraget er aktuelt for både trenere, unge utøvere og foreldre.

Foredragsholderne Lars Kolsrud og Helge Andreas Felberg vil blant annet ta for seg temaer som sykdoms- og skaderisiko i idretten, grunnleggende ernæringsbehov og praktisk rettet idrettsernæring.

Dette er en flott mulighet til faglig påfyll om temaer som kanskje ikke er så høyt på agendaen som de burde være. Når vi i tillegg har muligheten til å holde dette lokalt hos oss bør prioriteringen være enkel!

Invitasjonen finner du her:
https://nesoddenski.files.wordpress.com/2015/04/temakveld-23-04-2015.pdf

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s