Ski-/snøsamling i Torsby

Helgen 17-19. oktober var treningsgruppe 2003 på treningssamling i Torsby.  Målet var selvfølgelig snøtunellen hvor vi fikk gått mye på ski.  Under meget gode og stabile forhold hadde vi to gode treningsøkter på lørdagen og én på søndag.  I tillegg hadde vi selvfølgelig mye sosialt samvær der både pizza- og lørdagskos hørte til.  Det var en god og sliten gjeng som kom hjem til Nesodden igjen etter endt samling på søndagen.

Nedenfor er noen bilder fra samlingen:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s