Barmarkssamling for den eldste gruppen

I helgen var den eldste gruppen på barmarkssamling på Spåtind. 15 utøvere overnattet i tre leiligheter, og måltidene ble inntatt på hotellet. På lørdag var det sol og skyfri himmel. Første økt på lørdag var en rolig langtur løpetur på grusvei, våte myrer og enda litt våtere bekker som ble krysset. Økt to var rulleski på flott asfalt med minimalt med biler. På søndagen ble det gjennomført en elghufs i slalombakken. Samlingen ble avsluttet med lunsj.

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000 og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s