Skigruppas jentesamling

Jentesamling 2014

Jentesamling 2014

Lørdag 13. september arrangerte skigruppa jentesamling for jentene i skigruppa. Nesoddens juniorløper Elise Røer Drabløs foreleste og trente med jentene. Hensikten med dette var å ha litt ekstra fokus på jentene som går på ski da det ofte er stort frafall av jenter, og generellt færre jenter enn gutter som går på ski. For jentene er også det sosiale samholdet i gruppa viktig, og vi tror de vil fortsette å gå lenger på ski om det sosiale aspektet også vektlegges.

Elise fortalte innledningsvis litt om seg selv, hvor lenge hun har gått på ski, og når hun bestemte seg for å satse på langrenn. Videre snakket Elise om hvordan det har vært å gå på NTG Geilo og hvor mye hun trente. Elise snakket også om motivasjon, forbilder og det viktigste av alt, å ha det GØY. Jentene lærte også litt om kosthold før Elise hadde en treningsøkt med jentene. Som bildene viser ble det trent både ute og inne.

Flere bilder fra samlingen:

Dette innlegget ble publisert i Samlinger, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s