En aktiv helg med skirenn og Norges cup på Voss

Lørdag var det Tour de Bærum hvor 08-jentene stilte til skicross. Her ventet en noe utfordrende løype, og jentene kjente på spenning før start, selv med litt knall og fall – var det storsett fornøyde jenter som dro hjem.

Nesodden stilte med ett lag på Rustad stafetten i år, J/G 10 år. Det var fine forhold på Skullerud, og universal klisteret var på plass under skiene. Marthe startet, og hadde en fin plassering ut fra start og holdt jevnt tempo gjennom løypa. Vekslet med Elias som startet med en forrykende staking før motbakkene. Han holdt god fart, og vekslet med Christian. Han kjørte på i fin stil, og gjengen fra Nesodden havnet på en flott andre plass! Gjengen var strålende fornøyde med dagen.

Søndag stilte flere fra klubben på Staviåstraveren. De som stilte i svarte og hvite drakt var Aase, Edvard, Anne Olivia, Håkon og Edvard. Ola på 4 år, var den yngste fra klubben, som gikk renn et i helgen. Mamma Tiril, melder at det var «Veldig gøy for Ola at hele Nesoddgjengen heia han gjennom løypa. Ekstra stas var det også å gå rennet sammen med kompisen Edvard» Og det var en stolt Vilja som stilte med gul trøye for første gang denne helgen.

På Voss har det vært Norges cup fredag, lørdag og søndag, og her har klubbens eldste utøvere deltatt på sprint, fristil og klassisk. De som stilte til start denne helgen var Victoria, Maja, Manda og Tor Even. Her var det gode plasseringer gjennom hele helgen.

Vi gratulerer alle klubbens utøvere med helgens plasseringer og pall-plasser.

Resultater ligger på : https://www.eqtiming.com

Bilder fra helgen.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s