Aktiv helg med mange skirenn for utøverne i Nesodden IF Ski

Denne helgen har vært aktiv for store og små skiutøvere fra Nesodden IF Ski. De eldste skiutøverne har deltatt på Norges Cup på Lillehammer. Her har Tor Even, Manda, Maja og Victoria deltatt hele helgen, og de er stort sett fornøyde med egen innsats på de ulike rennene. Mia, Edvard, Vilja og Anne Olivia deltok på KM sprint på Nes. Her var det en svært fornøyd Anne Olivia som stod på pallen, og Vilja fikk en god 4.plass. Mia imponerte sterkt, og vant finalen i sin klasse.

Søndagen var det ett utfordrende vær. Det var vått og kaldt, men det stoppet ikke utøverne fra Nesodden. Flere av klubbens utøvere deltok på Lommedalsrennet, og kom hjem med gode prestasjoner. Her stilte Christian, og gikk inn til en fantastisk raskt tid i gutter 10 år. Ella, Emma, Anne Olivia, Vilja, Edvard, Clifford og Tara stilte også til start i sine klasser, og her gratulerer vi Tara med en 3.plass og Emma med 2.plass. 2008-jentene Mia, Aase og Kaja deltok på Lauritz Bergendahls minneløp i Sørkedalen, og her kom Mia inn på en solid 4.plass.

Nesodden IF ski takker alle deltakerne for super innsatsen denne helgen. Dere er gode !!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s