SWENORMILA 2022

Swenormila som det ble hetende i år var igjen en suksess for utøver fra Nesodden som har trent på rulleski siden starten av mai.

I år var det også en suksess for utøver fra Enebakk, Bekkelaget, Strandbygda, Åsen, Heming, Oppegård og Lyn. Veldig stas for oss på Nesodden at de kom og satt en ekstra spiss og konkurranse på rennet.

Skirenn arrangerer seg ikke selv og da er det supert med en gjeng som vi har i Nesodden IF Ski. Tiltak, forslag og bidrag fra de med og uten egne utøvere til start. Bidrag før, under og etter rennet – dere er helt utrolige – Tusen takk for at dere ga de flotte utøverne dette rennet og dette arrangementet.

Starten var satt til 11:00, men tidtaker Lars og Per var i gang allerede før 09:00 og Per kjørte hjem først 13:30 blid og fornøyd:)

Det var 21 utøvere påmeldt og til start stilte nesten alle (17).

Vi startet de yngste først (2013-2009), de fleste på skate, men Edvard prøvde seg på klassisk og det gikk også bra. Etter 4,5 km var det ingen som kunne hamle opp med Nicolai som hadde et voldsomt driv (ikke så rart at han derfor kommer fra Driv?). Men ikke langt bak kom Emma, også hun i en fart og på en tid som var imponerende. Første duell fikk vi mellom Milla og Edvard der Milla dro det lengste strået. Men det var ikke slutt for de på kort løype, for noe få minutter etter Edvard kom Christian med Eirik Enbusk på halen. At også Christian hadde god fart og utholdenhet kunne Eirik skrive under på!

Tusen takk til dere på kort løype – det var veldig gøy å se dere gå og hvordan dere hånderer rulleski som om det skulle være det mest naturlige i verden og tro meg dere som ikke har prøvd – det er det ikke! Tider kan dere studere her

Den eldste gruppen starter 10 minutter etter de yngste og det var nok lurt, for det tempo de hadde var naturlig noen hakk opp. Victoria hadde ved halveis løp (4.5km) en solid ledelse og holdt den helt til mål og fikk ettersigende personlig rekord med god margin – Gratulerer!

Etter Victoria kom en stor gruppe med mange utøvere som etter ett fall, ble til to grupper. Fallet førte i tillegg til noen skrubbsår også at noen mistet gruppen, men ga ikke opp og fullførte i fin stil. Sett fra en amatørs blikk, så de veldig proffe ut og tidene viser at de også må ha vært det. Innsatsen var det i hvert fall ikke noe å si på og det er den som kan styres av den enkelte! 🙂

Tusen takk også til dere på lang løype – det er ikke for alle å stake, gå diagonalgang en søndag i 11-tiden! Tider kan dere studere her

Etter målpassering samlet vi oss i Fjellkrysset for å spise boller, bananer og brus. Tradisjonen tro (og for å gi Øyvind det han trengte) var brusen i år Cola:)

Nytt av året og grunnen til at vi nå har Swenormila, hadde Swenor gitt oss uttrekkspremier; drikkebelter, rulleskiposer og Hovedpremien, splitter nye Swenor Skate Rulleski!!!!

Vi i Nesodden IF Ski takker for deltagelsen og håper å se dere igjen neste år….

Ada den heldige vinner av Swenor Skate Rulleski

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Testløp og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s