Sesongavslutning for skigjengen 2012/2013

Tirsdag 15. mars bestemte 2012/2013 gjengen seg for at sesongen var over for denne gang. Vi la bort skiene og satte kursen med joggesko inn mot bålplassen på toppen av 1,5km. Her ble det fyrt opp bål og vi kjørte ett par runder med den tradisjonelle terning stafetten. Etterpå grilla vi pølser og marshmellows. Det ble god stemning, og etter 1,5 time gikk vi tilbake til stadion i mørket.

Denne sesongen har vi fått til 12 treningsøkter på snø og vi har vært i snitt ca 15 på hver trening. Vi har kjørt annen hver trening med klassisk og skøyting. Mange har i tillegg deltatt på onsdagsrenn. Og noen har også deltatt på renn utenfor Nesodden. Til og med ett jentelag og ett guttelag på stafett fikk vi til i år. Vi gleder oss allerede til neste sesong. 

Hilsen fra trener gjengen Pål-André, Roy Eskild, Stian og Kristin

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s