Fossum Skicross KM

Blå himmel og sol på Fossum i dag. En spennende skicross-løype møtte skiutøverne fra Nesodden IF Ski. Mange gode prestasjoner i dag. I G-16 kom Tor Even på en solid 3.plass bare sekunder etter første plassen. I J-14 stilte Aase, Kaja og Mia. Mia kom på på en fantastiske delt 3.plass, og hun leder fortsatt cupen. På guttesiden gikk Casper for G-11, Clifford og Edvard gikk i G-13. Guttene var stort sett fornøyd, og Edvard uttalte etter rennet at han var passe fornøyd i dag. Fra G-12 stilte de sporty guttene Hjalmar, Odne og Julian. I J-11 kom Minge-tvillingene på delt første plass. GØY. Helt til slutt kom Gaute (G8) susende ned de samme løypene som de eldre og stod som en gud etter landing på hoppet!

Nye Rush Bærum ligger 5 min unna Fossum. 7 løpere fra 09,10,11 og 13 tok en skikkelig teambuilding etter rennet med hopping, pizza, popcorn og saft. (tre påmeldte fikk Covid dessverre). En sliten og glad gjeng returnerte med premier og gode minner.

Resultater: https://live.eqtiming.com/60982#result

Vi gratulerer alle med dagens innsats på Fossum.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s