Mistbergrennet 2022

3 spente NIF jenter stilte til start i Sparebank 1 Cup på Minnesund skiarena, i det som trolig er en av de nordligste arenaene i gamle Akershus fylke. Kaja stilte med leder trøya, men den var det flere som ville ha. Alle Nesodden-jentene gikk bra i dag. Mia dro seieren i land med 1 sek margin. Aase og Kaja kom på flotte 4 og 5 plass. Med denne seieren i dag overtok Mia sammenlagtledelsen i cupen og stiller med ledertrøya neste helg. Vi gratulerer og ønsker alle lykke til neste helg.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s