KM-Sprint og SP1-CUP 13/14

I dag stilte flere skiutøver fra Nesodden til en spennende sprint på Hvalstjern Skistadion. En litt nervepirrende og spennende dag for både utøver, foreldre og morfar Minge. Alle startet spente med prolog, og deretter ble det kvartfinale, så semifinale, og det var flere utøver i finalen i flere aldersklasser. Victoria vant i klassen K 19/20. Vi gratulerer. Godt jobbet. I J-16 kom både Tara og Amalie til finalen, god innsats fra begge to, men nådde ikke helt opp til pallplass i dag. I G-13 kom Clifford til semifinalen, og Edvard gjorde også ett godt løp i kvartsfinalen. I J-14 kom Kaja til semifinalen og gjorde ett strålende løp, mens både Aase og Mia gikk videre til finalen. Aase kon inn til en god 4.plass, mens Mia vant finalen, og ble kretsmester i sprint. Vi gratulere så mye til Mia, og takker alle utøverne for strålende innsats.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s