Åsrennet 2022

I litt hutrende forhold gikk 5 skiutøver fra Nesodden IF Ski Åsrennet i i Drøbak lørdag 12.februar. Gode forhold og lav deltagelse satte ingen stopper for utøverne. Fra G-9 deltok Christian og han gikk som en vind. G-11 deltok Casper og gikk inn til årsbeste på 2,5 km. I G-13 deltok Noah, Clifford og Edvard.

Resultater: https://brikkesys.no/result.php?id=4467

For å utvide dagen sammen, bestemte hele gjengen seg for å bade på Bølgen og fylle på med næring på Peppes, så dette ble til slutt en dags-tur/»helaften» for de 5 heldige skigutta fra Nesodden. Dette var så gøy at det ble uttalt at hadde det vært sånn på alle renn ville nok flere blitt med?

Oppfordringen er hermed sendt videre til dere alle. Finn et renn i nærheten og gjør andre aktiviteter sammen – dette var superhyggelig!!!

Bilder fra dagen:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s