Oslo Rulleskicup Renn 2

Torsdag 9.september var det klart for 2.renn i Oslo Rulleskicup. Denne gangen ble rennet avholdt i Lillomarka Skiarena. Anlegget er relativt nytt og det er har blitt veldig fint med varierende terreng og løypemuligheter.  Christian Nitteberg G9, stilte til start og gjennomførte med glans. Emma og Milla  Minge Johannesen i J11 var som vanlig gria på start, og denne gangen var det Emma som havnet på toppen av pallen. Aase Strøm  og Mia Mia Minge Johannesen i J14 er igjen veldig jevne og kommer inn rett etter hverandre på resultatlista. I går kveld ble det også pallen på Aase! Tor Even Askautrud stilte til start i G16, dagsformen svarte ikke helt til egen forventning, men han fikk seg en fin hardøkt. Kjempe bra innsats alle sammen, og gratulerer med vel gjennomført renn!
Neste og siste renn i cupen er tirsdag 14.september. Da i Holmenkollen.  

Fullstendig resultatlister:  https://live.eqtiming.com/58217#result

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s