Startliste Klubbmesterskapet / OBOS onsdagsrenn 17. februar

StartlisteStartlisten til Klubbmesterskapet / OBOS onsdagsrenn 17. februar er klar og tilgjengelig på:

https://nesoddenski.no/startlister-2021/

For Barnekarusellen finner man listen med startnummer og starttider her:

https://live.eqtiming.com/56156#Contestants

Startnummer deles ut ved innpassering til rennområdet utenfor barnehagen for de som skal gå Barnekarusellen. Senere på kvelden skal de som deltar i det ordinære karusellrennet passere igjennom barnehagen (fra øst mot vest) hvor de får utdelt sine startnummer. Alle må sammen sørge for at man holder nødvendig avstand om det skulle danne seg kø.

Hver påmeldt løper får ha med seg én ledsager som skal registreres mtp. ev. smittesporing i etterkant. Dette kan gjøre på forhånd via lenken:

https://forms.gle/5M3o9Qa76cbMRwAx6

eller via mobiltelefon ved å skanne en QR-kode ved innpassering som fører til samme skjema. NB! For å holde kohortene adskilt kan man ikke stille som ledsager i barnekarusellen og ordinær karusell samme kveld.

Barnekarusellen starter i puljer med inntil 20 løpere hvert 10 min fra kl. 18.00. Vi henstiller til at man utsetter å stille seg i kø til puljen foran har startet slik at vi unngår større ansamlinger. Av samme grunn må vi også begrense antall runder til én selv om vi vet at mange gjerne går flere. Håper på forståelse for dette.

Klubbmesterskapet / ordinær karusell starter kl. 20.00 og det vil åpnes for innslipp til rennområdet fra ca. kl. 19.15 etter at deltakerne i Barnekarusellen har forlatt området. Rennet blir arrangert i klassisk stil / skiathlon med enkeltstart hvert 15 sek. og klassene går følgende distanser:

  • Klasse 8 til 10 år – 1.5 km (klassisk)
  • Klasse 11 til 12 år – 1.5 km (klassisk) + 1.5 km (fristil)
  • Klasse 13 til 14 år – 1.5 km + 500 m (klassisk) + 1.5 km + 500 m (fristil)
  • Klasse 15 år og eldre – 2*1.5 km (klassisk) + 2*1.5 km (fristil)

De som går uten tid, kan selv velge hvorvidt de deltar i skiathlon, og/eller om de kun gjennomfører rennet i ordinær distanse og fristil.

For klubbmesterskapet i skiathlon gjelder:

Samtlige ski og staver må merkes tydelig med startnummer og navn! Det vil i år ikke være tilgjengelig etiketter ved startnummerutdelingen! Skøyteski og -staver leveres før start til ansvarlige på skibytteområdet som vil være mellom målhus og startområde.

NB! Det vil være stavkontroll under rennet! Staver for klassisk stil kan iht. til regler være 83 % av kroppslengden målt iført skisko. Stavlengden måles fra stavpigg til der hempen kommer ut av staven. Mao. – Velger man å gå uten å bytte staver, SKAL klassiske staver brukes under begge stilarter!

Skibytteområde “start” og skibytteområde “slutt” vil være merket. Ved innkomst til området går man til siden av sporet for å bytte ski og evt. staver. De som velger å gå med kun ett par, tar av seg skiene, tar på båsen der ski for skibytte står, for deretter å sette på seg skiene igjen.

Som alltid oppfordres det til god sportsånd og at man holder godt til høyre når noen roper «Løype!» og vil forbi.

Vel møtt og lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, OBOS Onsdagsrenn og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s