Påmelding til Nordseter 20-22. november 2020

Nordseter 2019

Skigruppa inviterer igjen til snøsamling på Nordseter ved Lillehammer helgen 20.-22. november 2020. Vi innkvarteres i hytter, leiligheter og rom gjennom Nordseter Fjellstue og Hytter. Nordseter er et familievennlig og snøsikkert hytteområde som ligger rett ovenfor Lillehammer. Benytt anledningen til å ta med familien til en flott og innholdsrik skihelg sammen med nye og gamle skivenner hvor skitrening og det sosiale vil være det sentrale.

Invitasjon med informasjon om priser, betaling, snøgaranti etc finnes her:

https://nesoddenski.files.wordpress.com/2020/10/nordseterinvitasjon_2020-1.pdf

Bindende påmelding kan gjøres innen fredag 23. oktober kl. 24.00:

[Lenke til påmeldingskjema]

Vi ber om at de som bor privat, melder seg på, men krysser av for privat innkvartering, samt om de ønsker måltider eller ikke. Dette for at vi skal ha oversikt over antall påmeldte deltakere totalt.

Skigruppa dekker kr. 300,- (av fullpensjon) for aktive utøvere registrert i de respektive treningsgrupper!

Covid-19 – Tiltak og forbehold

Ved nasjonale eller lokale restriksjoner som gjør at samlingen ikke kan gjennomføres vil samlingen bli avlyst. Innbetalte deltakeravgifter vil da bli refundert i sin helhet!

Føler man seg syk eller ute av form før samlingen, kan man ikke delta, og man må derfor holde seg hjemme! Det samme gjelder dersom man må holde seg hjemme pga. karantenetiltak. Det bes om forståelse for at slike tilfeller må hver enkelt ta risiko for selv. De fleste reiseforsikringer dekker avbestilling pga. sykdom. Det anbefales å sjekke/påse at man har en slik forsikringsdekning!

Boenhetene skal i utgangspunktet kun benyttes av personer som deler husholdning til daglig. Mht. evt. smittesporing er intern bytting av boenhet i utgangspunktet ikke tillatt. Dersom slik intern bytting likevel kan forsvares, må dette gjøres i samråd med Nesodden IF Ski v/Styret da det er særdeles viktig å ha fullstendig oversikt over hvem som bor hvor og sammen med hvem.

Skulle man få sykdomssymptomer under samlingen MÅ Nesodden IF Ski v/Styret få beskjed!

Nøkkel til boenhet vil være tilgjengelig i boenheten slik at man ikke behøver å oppsøke fjellstua for å få utdelt denne ved ankomst. Nøkkelen skal legges på samme sted hvor man fant den ved avreise.

Sluttrengjøring er inkludert i deltakeravgiften. I renhold inngår også forhåndsdesinfisering av boenheten.

For å begrense antall mennesker i samme rom, samt avstandsregler vil det måtte deles inn i hensiktsmessige grupper som kan spise samtidig. Tidsskjema som alle vil måtte forholde seg til vil bli utarbeidet før samlingen. For å begrense antall mennesker og trengsel ved inngang eller trapp til spisesal, vil det være inngang gjennom resepsjonen og utgang fra spisesalen. I spisesalen skal det være minimum 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husholdning. Spisesalen vil være tilpasset dette. Det planlegges å servere buffet som vanlig, men det vil være slik at ett og ett bord forsyner seg av gangen. Personalet på fjellstua vil bistå og hjelpe til med å opprettholde nødvendig avstand. Det vil bli satt frem vannmugger på hvert bord, og det vil med stor sannsynlighet bli benytte engangsglass. Før man forsyner seg med dessert skal tallerken og bestikk settes på ryddebase. Alle må forholde seg til oppsatt tidsplan slik at personalet får tilstrekkelig med tid til klargjøring før neste bespisning.

Så sant det vurderes som forsvarlig og iht. gjeldende regler og anbefalinger, vil fellessamlingen lørdag kveld som før bli avholdt i fjellkirka, men med henvisning til plasser slik at nødvendig avstand mellom hver enkelt opprettholdes. Vi håper at det lar seg gjøre å arrangere en felles samling lørdag kveld slik vi alltid har gjort. Arrangementet vil uansett ikke være i strid med gjeldende smitteverntiltak som vi alle må følge.

Ved bruk av skistall/smørerom må man påse at man klarer å holde 1 meters avstand til hverandre.

Under treningsøktene vil råd fra Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbund følges.

Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie følger folkehelseinstituttets regelverk mht. covid-19. I tillegg følges rutiner iht. bransjeveileder fra NHO. Endring og oppdatering av regelverk/retningslinjer vil kunne skje iht. offentlige anbefalinger og pålegg.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Samlinger, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s