Barmarksamling 2020

Idag arrangerte vi barmarksamling med jenter og gutter 2007-2011. Victoria, Maja, Eirik og Gaute, fra 2003 gruppa hadde laget supre økter, som passet for alle. Alt fra løp og løpeteknikk, styrke, spenst, langrennspesifikke øvelser til rulleski og lek og moro. Det var en fantastisk septemberdag. Alle utøverne var i godt humør, og alle gjorde sitt beste. Flere gjorde øvelser og ting for første gang. Alle fikk kjenne på mestring, og mange utviklet sine ferdigheter i løpet av dagen. Tusen takk Maja,Victoria, Eirik og Gaute for supert opplegg. Dere var veldig flinke.

Monika, 2007-08.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s