Sterk 6.plass til Henrik!

Mens noen bader og soler seg, er det andre som bruker ferien til å delta på skirenn.

Torsdag 1. august deltok Henrik på den tøffe konkurransen Lysebotn Opp – 7,5 km og 640 høydemeter fra kaia på Lysebotn til Øygardstølen. Henrik gjennomførte en meget sterk konkurranse, og ble nummer 6 i klassen M18, på tiden 38.10. Det var han veldig godt fornøyd med! Det var gode forhold under den tøffe konkurransen, og stemningen var stor med publikum langs store deler av løypa! Mange har sikkert sett de fine TV-bildene fra konkurransen, der Therese Johaug og Simen Hegstad Krüger vant henholdsvis dame- og herreklassen.

Konkurransen er en del av den store Blink-festivalen som foregår i Sandnes hvert år. Det er konkurranser for alle aldersklasser, og med ca. 2800 starter er det en stormønstring for alle som er glade i langrenn. Kanskje blir det flere Nesodden-løpere å se på startstreken neste år?

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s