Vinnerne av Bragd- og Innsatsprisen 2019

Sofie og Gaute

Under skigruppas premiefest i NIF-huset på Berger 27. mars ble Bragd- og Innsatsprisen for 2019 utdelt. Juryen besto av Marius Pedersen, Jan Martinsen og Inge Larsen.

Bragdprisen er en utmerkelse som går til den utøveren som i løpet av sesongen har stått for klubbens beste enkeltprestasjon i nasjonal sammenheng.

Bragdprisen 2019 gikk til Sofie Kjær Jørgensen (2005) for hennes gode plasseringer under Ungdommens Holmenkollrenn og Ungdommens Birkebeinerrenn.

Innsatsprisen er en utmerkelse som går til den utøveren i skigruppa som i løpet av denne sesongen og tidligere sesonger har utmerket seg ved spesielt målrettet innsats for å forbedre seg som skiløper, og som gjennom sin deltagelse i fellesskapet, og ved sin væremåte, har stor positiv sosial betydning for gruppa.

Innsatsprisen gikk i år til Gaute Lien Kjølseth (2003) for en flott innsats gjennom hele sesongen med godt oppmøte, bra egentrening, og han har ikke minst vært viktig i den sosiale delen hvor han er flink til å ta seg av andre og gi tips og råd.

Vi gratulerer begge to med årets priser!

For mer informasjon og tidligere vinnere av Bragd- og Innsatsprisen, se:
https://nesoddenski.no/utmerkelser

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Nyheter, Utmerkelser og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s