Torsbysamlingen for 2005-08

Treningsgruppene for 2005-08 hadde en fantastisk samling i Torsby i helgen med 3 økter i skitunnelen og mye hyggelig samvær på tvers av gruppene der vi var innkvartert på Valbergsängen Sporthotell. Føret var gnistrende godt innendørs og utendørs gjorde sola sitt beste for å lokke oss ut 🙂

For 2007-08 gruppa ble helgens siste økt avsluttet med «Jaktstart på Hansen» hvor Hansen på én runde i tunnelen og med 15s forsprang akkurat klarte å holde unna. Et populært innslag som vil gi haren god motivasjon til å forberede seg godt foran neste års samling – denne gjengen er på vei opp!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s