Vinnerne av Bragd- og Innsatspokalen 2018

Maja og Malin

Under skigruppas premiefest i NIF-huset på Berger 21. mars ble Bragdpokalen og Innsatspokalen for 2018 utdelt. Juryen besto av Marius Pedersen, Jan Martinsen og Inge Larsen.

Bragdpokalen er en utmerkelse som går til den utøveren som i løpet av sesongen har stått for klubbens beste enkeltprestasjon i nasjonal sammenheng. Bragdprisen 2018 gikk for andre år på rad til Maja Ellefsrud (2003) og denne gang for hennes 5. plass i distanserennet klassisk og 9. plass i sprint fristil under årets Hovedlandsrenn. Som uoffisielt NM for landets 15-16 åringer med 2-300 deltakere på start i hver klasse betyr dette at Maja med disse resultatene rangeres blant de aller beste på nasjonalt nivå.

Innsatspokalen er en utmerkelse som går til den utøveren i skigruppa som i løpet av denne sesongen og tidligere sesonger har utmerket seg ved spesielt målrettet innsats for å forbedre seg som skiløper, og som gjennom sin deltagelse i fellesskapet, og ved sin væremåte, har stor positiv sosial betydning for gruppa. Innsatsprisen gikk i år til Malin Holmen Banken (2000).

Vi gratulerer begge to med årets priser!

For mer informasjon og tidligere vinnere av Bragd- og Innsatspokalen, se:

https://nesoddenski.no/utmerkelser

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Nyheter, Utmerkelser og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s