Resultater Nesodden på langs 2018

Det ble en dag av de aller ypperste for de omlag 240 deltakerne som tok seg fra Myklerud til Berger Stadion under dagens Nesodden på langs. Med sol og fantastiske forhold var det bare å nyte hvert eneste fraspark fra startskuddet smalt til medaljen var på og man kunne nyte saft og pølser og annet godt etter målpassering.

Dagens totalvinnere ble Tord Hegdahl og Maja Ellefsrud på tidene 48:36 og 55:16. Ellers var det mange knallharde oppgjør og flotte prestasjoner. Vi gratulerer alle dagens deltakere med strålende innsats!

Fullstendige resultater kan leses her.

Dette innlegget ble publisert i Nesodden på langs, Nyheter, Renn og resultater og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s