Hovedlandsrennet 2018

Gutta etter sprinten lørdag

Hovedlandsrennet 2018 gikk av stabelen på Lygna Skisenter 23-25.2 med øvelsene enkeltstart klassisk distanserenn fredag, fristil sprint og cross lørdag samt stafetter søndag. Nesodden IF stilte med en fyldig tropp og det ble levert mange gode renn og prestasjoner. Spesielt må vi trekke frem Maja og Henrik som med full klaff fredag gikk inn til henholdsvis 5. og 35. plass på 5km/7.5km klassisk – fantastisk sterke prestasjoner i startfelt på 2-300 av landets beste 15 og 16-åringer. Veldig artig at masse god trening gir resultater! Klubben gratulerer alle våre med flott innsats alle dager!

Jon tok masse bilder som kan sees her.

Lenke til alle resultater.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s