Skibekledning – ny bestillingsperiode

NB – KORT BESTILLINGSPERIODE – KUN frem til 24. oktober kl. 12.00!

Skigruppa har designet egen skibekledning som består av konkurransedress (enten hel eller todelt), overtrekksdress, vest og lue. Det er nå mulighet for nye bestillinger.

Nordseter 2015

Energihuset Sport & Fritid yter 15 % rabatt på de oppgitte veiledende priser. Skigruppa yter i tillegg takket være våre draktsponsorer ytterligere 15 % rabatt. Det vil si at ved å benytte seg av dette tilbudet får man totalt 30 % rabatt på veiledende priser.

Forutsetningen for å nyttiggjøre seg av tilbudet er at man forplikter seg til å etterfølge evt. senere anmodninger om enten å bytte ut draktreklame(r) eller å påføre nye draktreklamer på den drakta man har. Det forventes også at man bruker drakta når man deltar på renn.

NB!
Energihuset Sport & Fritid vil kun ha et meget begrenset sortiment med drakter frem til neste hovedbestilling (da også til andre priser enn det som er oppgitt i dette tilbudet).

Det vil i bestillingsperioden være anledning til å prøve eller å få råd om størrelser hos Energihuset Sport & Fritid. Se også størrelsesguide på side to i sortimentsoversikten!

Leveringstiden er 6-8 uker, så vi forventer levering før jul.

Bestilling kan gjøres på nifskigruppa@gmail.com innen tirsdag 24. oktober kl. 12.00.

Se for øvrig sortimentsoversikt og priser: https://nesoddenski.files.wordpress.com/2017/10/nif-ski-drakter-17-20_priserstorrelser_2017.pdf

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Gruppe 2005, Gruppe 2006, Gruppe 2007, Gruppe 2008, Gruppe turrenn, Nyheter, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s