Sterke løp i Sentrumsløpet

henrik_og_sondre_sentrumslopet2017
Lørdag 29. april tok skigruppas Sondre Martinsen og Henrik Anker-Nilssen sammen med tusenvis av andre spreke løpere, turen til Oslo for å delta i Sentrumsløpet. Oslo viste seg fra sin beste side denne dagen, med fint vær og flotte løpeforhold. Sondre og Henrik løp 5 km, og kom i mål som henholdsvis nr. 5 og 7 av alle – uansett klasse – som løp 5 km. Begge gutta leverte meget sterke løp og kom i mål på 17:09 og 17:11. I den yngste klassen (for de som er 22 år og yngre) ble de henholdsvis nr. 2 og 3. Det er godt å se at våre utøvere ikke ligger på latsiden selv om skisesongen er over!

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Nyheter, Renn og resultater. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s