Sterke plasseringer i Kollen

Bærums Verk Hauger IF arrangerte helgen 18. og 19. februar BAMA Ungdommens Holmenkollrenn. Ungdommens Holmenkollrenn er et renn hvor skiløpere fra hele Norge i alderen 13 og 14 år møtes for å konkurrere i Holmenkollen.

Nesodden IF stilte med totalt 8 utøvere – Daniel Fatnes i 13-årsklassen, og Maja Ellefsrud, Victoria Nitteberg, Eirik Enbusk, Gaute Lien Kjølseth, Kasper Kjær Jørgensen, Mads Hjort-Larsen og Sondre Martinsen i 14 årsklassen.

Victoria og Maja under UH lørdag

Victoria og Maja under UH lørdag

Under lørdagens renn som gikk i klassisk stil i «tradisjonell» Kollen-tåke tok Maja en meget sterk 6. plass, mens Victoria fikk en flott 23. plass i J14, hvilket er meget sterkt i en tøff klasse med totalt 181 startende. I 13-årsklassen oppnådde Daniel en fin 47. plass av totalt 215 startende, hvilket også er meget sterkt. I G14 med totalt 224 startende fikk Sondre en flott 16. plass, Eirik en fin 116. plass, og Gaute en fin 12 2. plass. Fine resultater oppnådde også Kasper og Mads.

Søndagens renn gikk i fristil i strålende solskinn. Daniel fikk her en fin 39. plass av totalt 207 startende. I J14 fulgte Maja opp med en flott 20. plass, og Victoria en fin 57. plass. Meget gode plasseringer av begge to i en sterk klasse med totalt 180 startende. I G14 oppnådde Sondre en fin 84. plass, mens Eirik en fin 121. plass. Gode plasseringer oppnådde også Kasper og Mads. Gaute stilte ikke under søndagens renn.

Nesodden IF hadde gjennom helgen mao. flere utøvere blant de 50 prosent beste, hvilket er meget respektabelt. At vi også hadde flere resultater blant de 1/4 beste må også sies å være meget bra når vi vet at vi konkurrerer med løpere som har gode treningsforhold på ski fra tidlig i november.

Resultater finnes her:
https://bvhif.klubb.nif.no/arrangement/uholmenkollrenn/Sider/Hjem.aspx

Bilder fra rennet:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s