Resultater og bilder fra KM

Maja og Victoria etter premieutdeling i KM sprint

Maja og Victoria etter premieutdeling i KM sprint

Lørdag 28. januar ble Gjerdrum-sprinten arrangert av Gjerdrum IL langrenn på Nes Skistadion. Rennet var KM i sprint klassisk stil.

Skigruppa stilte med 10 deltakere. Carl Wennberg Grøstad gikk inn til en niende plass i klasse M17, Victoria Nitteberg fikk en god tredje plass i J14 og Maja Ellefsrud nr 4 i J14. Ellers deltok også Daniel Fatnes (G13), Daniel Størseth Lunde (G13), Sondre Martinsen (G14), Gaute Lien Kjølseth (G14), Eirik Enbusk (G14), Mads Hjort-Larsen (G14) og Ådne Finset (G15).

Resultater fra rennet: http://www.gil.no/kx/resources/
files/6gxd0QtPrKVn.PDF

Søndag 29. januar arrangerte Fet skiklubb Hvaltjernsprinten. Rennet gikk i fri teknikk med intervallstart for klassene 13 år og eldre. Sonerenn for klassene 8-12 år. Rennet inngikk i Sparebank1 cup for gutter og jenter 13-14 år. Rennet var også KM Fri teknikk for klassene 13 år og eldre.

12 utøvere fra Nesodden deltok i rennet søndag. Daniel Fatnes ble nr 4 i G13, Maja Ellefsrud ble nr 2 i J14 og Victoria Nitteberg gikk inn til en sjette plass i samme klasse. Ellers gode renn og super innsats fra Oliver Imbsen (G8), Clifford Tari Marcussen (G8), Aase Strøm (J9), Tara Nicoline Marcussen (J11), Sander Imbsen (G11), Johanne Anker-Nilssen (J12), Arnt August Strøm (G12), Eirik Enbusk (G14) og Henrik Anker-Nilssen (G15).

Resultater fra rennet finnes her:
http://www.fetskiklubb.no/Langrenn/Toppmeny/
KM-Normal-Hvaltjernsprinten-2017.html

Flere bilder fra KM:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s