Skigruppas nærsamling 2016

Felles oppvarming - nærsamling 2016

Felles oppvarming – nærsamling 2016

Skigruppa arrangerte søndag 4. september nærsamling for samtlige treningsgrupper. Vi var rundt 80 deltakere (små og store) hvor samtlige treningsgrupper var representert. Været var som vanlig strålende.

Av innslag var felles oppvarming, «powergym» med Silje og Marcel, rulleski, barmark, og foredrag holdt av Tangen Helseklinikk som snakket om ernæring og forebygging av skader. Til slutt hadde vi en sosial stafett med lag sammensatt på tvers av treningsgruppene hvor alle løp 4×100 meter.

Vi håper og tror at alle med det fikk en god smakebit på hva skiløpere gjør den delen av sesongen hvor det ikke er snø.

Flere bilder fra nærsamlingen:

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Gruppe 2005, Gruppe 2006, Gruppe 2007, Gruppe 2008, Nyheter, Samlinger, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s