Startliste onsdagsrenn/klubbmesterskap 2. mars

PokalStartlisten til onsdagsrennet/klubbmesterskapet 2. mars er klar, og er tilgjengelig på:

https://nesoddenski.no/startlister-2016/

Klubbmesterskapet vil for årsklassene 2005 og eldre bli arrangert som skiathlon hvor man går to distanser, hvorav den første distansen i klassisk stil og den andre i fristil. Det kåres ikke klubbmester for årsklassene 2006 og yngre. Disse går sin vanlige runde i klassisk stil. Klubbmesterskap vil også telle i den ordinære karusellen.

Rennet gjennomføres med vanlig singelstart med 15 sekunder intervaller.

Distansene er som følger:

  • 2006-2008: Går sin vanlige runde på 1,5 km (klassisk)
  • 2004-2005: Går 2 x 1,5 km (klassisk + fristil)
  • 2002-2003: Går 1,5 km + 500 m (rundt banen) i klassisk stil, deretter 1,5 km + 500 m (rundt banen) i fristil
  • 2001 og eldre: Går 2 x 1,5 km i klassisk stil, deretter 2 x 1,5 km i fristil

De som går uten tid, kan selv velge hvorvidt de deltar i skiathlon, eller om de kun gjennomfører rennet i ordinær distanse og klassisk.

Samtlige ski og staver må merkes tydelig med startnummer og navn på etiketter som kan fås ved utdeling av startnummeret. Skøyteski og -staver leveres før start til ansvarlige på skibytteområdet som vil være mellom målhus og startområde.

Skibytteområde “start” og skibytteområde “slutt” vil være merket. Ved inkomst til området går man til siden av sporet for å ta av seg ski og evt. staver. Man går/løper så bort til sin bås for å finne sitt nye skipar og evt. staver. Deretter går man tilbake til sporet for å ta på seg de nye skiene. ”Sin” bås er nummer lik det siste sifferet i startnummeret.

De som velger å gå med kun ett par, tar av seg skiene på samme måte, går/løper bort og tar på båsen (gjerdet) for deretter å gå/løpe tilbake til sporet for å ta på seg skiene igjen.

Start vil (som ved tidligere renn i år) være i området mellom KGB, pumpehuset/uteboden og ballbingen.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i OBOS Onsdagsrenn og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s