Husk årlig møte i skigruppa i morgen!

ÅrsmøteVi minner om årlig møte for Skigruppa i Nesodden IF i morgen.

Styret i skigruppa oppfordrer samtlige medlemmer til å møte på årlig møte som finner sted kl 19.00 i Idrettshuset på Berger.

Styret håper på godt og bredt oppmøte! Det årlige møtet er skigruppa sitt besluttende organ. Det er her bl.a. strategi, mål og kontingenter blir vedtatt.

Et viktig prosjekt som skigruppa har arbeidet med lenge, er multisportanlegget på Berger. Et multisportanlegg vil bl.a. gi oss asfaltert rulleskibane i trygge omgivelser sommerstid, og brede langrennsløyper med «snø på stedet» produksjon vinterstid. Slik vintrene og langrennsporten ser ut til å utvikle seg, er det svært viktig at vi kan få et kompakt anlegg å utøve vår sport på. Et slikt anlegg vil være et «løft» ikke bare for skigruppa, men også for hele Nesodden IF. For at styret i skigruppa kan anbefale overfor Nesodden IF hovedstyre og senere Nesodden IF årsmøte å sette igang prosjektet, er det nødvendig at styret er sikre på at man har en bredest mulig oppslutning bak seg. Vi håper derfor på god deltakelse under vårt årlige møte, og senere under Nesodden IFs årsmøte slik at vi kan få et representativt vedtak å jobbe videre utfra. Du kan for øvrig lese mer om multisportanlegget i sakspapirene.

Vel møtt!

For agenda og saksdokumenter se tidligere innlegg:
https://nesoddenski.no/2016/02/03/husk-arlig-mote-i-skigruppa-tirsdag-9-februar/

Dette innlegget ble publisert i Årsmøte, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s