KM stafett 2016 – GIF-stafetten

KM stafett 2016Nesodden IF stilte i år med tre lag i årsklassen 13-14 år. Etter flere år uten Nesoddens tilstedeværelse var det flott å se Nesodden IF på startstreken igjen. Best gjorde jentenes rene 13-årslag bestående av Victoria Nitteberg, Emilie Aakermann Berge og Maja Ellefsrud da de oppnådde en fin åttendeplass av 28 lag.

Fin innsats var det også av gutta. Førstelaget (Eirik Enbusk, Kasper Kjær Jørgensen og Ådne Finset) fikk en fin 24. plass, og andrelaget (Gaute Kjølseth Lien, Magnus Endresen og Henrik Anker-Nilsen) kom på en 39. plass. Totalt var det med 43 lag.

Resultater:
http://kxweb.no/kx/289/Ski/GIF-stafetten/GIF-Stafetten.KM.2016.Resultat.pdf

Bilder fra stafetten:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s