Klubbmesterskapet utsettes til 2. mars

Skigruppa ønsker å arrangere klubbmesterskap hvor klubbmester kan kåres etter å ha gått raskest i så krevende løyper som mulig, og da gjerne som skiathlon. Siden skiathlon gjerne resulterer i lengre distanser/flere runder, er det ikke ideelt å ha klubbmesterskapet hverken førstkommende onsdag (helgen før de eldstes Norgescup) eller onsdagen etter (helgen før Ungdommens Holmenkollrenn) som for de aktuelle aldersgruppene er viktige renn. Utsiktene for å kunne bruke det ordinære lysløypenettet er også relativt dårlig for de to neste ukene. I tillegg er det viktig at klubbmesterskapet ikke blir nedprioritert av våre utøvere pga. andre viktige renn utenfor Nesodden.

På bakgrunn av dette har rennkomiteen bestemt at klubbmesterskapet utsettes til 2. mars.

Dette innlegget ble publisert i OBOS Onsdagsrenn og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s