Status snøproduksjon og snøkanonvakter

Snøkanon på Berger 2007Skigruppa i Nesodden IF har et godt samarbeid med Nesodden kommune rundt snøproduksjon; kommunen har ansvar for produksjon på dagtid, og Skigruppas medlemmer bistår med vakter utover dette. Nå venter vi bare på en god kuldeperiode for å kunne starte opp snøkanonene i Berger idrettspark.

Vi inviterer gjerne andre skiglade folk til å være med på snøproduksjonsdugnaden! Snøkanonvakter går ut på at man er tilstede på snøproduksjonsstedet på Berger (det er en oppvarmet vaktbu i tilknytning pumpehuset) og man “passer på” at alt går som det skal. Man skal sjekke temperaturen ved snøkanonene hver time i løpet av vakten og loggføre den. Dersom uforutsette ting skjer, er det viktig å slå av kanonene slik at de ikke blir ødelagt.

Det er som vanlig umulig å forutsi når vi starter opp. Når kulden kommer slik at snøkanonene kan skrues på, vil vaktplanen tre i kraft og gjelder f.o.m. den aktuelle dagen.

Også i år vil vi ha online-påmelding slik at man kan velge vaktene som passer. Lenke til påmelding for snøkanonvakter kommer snart. Følg med på våre nettsider for mer informasjon om oppstart og påmelding!

Dette innlegget ble publisert i Anlegg og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s