Sesongavslutning!

Fra venstre Maja, Victoria, Amalie, Eirik, Elias, Mathias, Leo

Fra venstre Maja, Victoria, Amalie, Eirik, Elias, Mathias, Leo

Langrennssesongen er definitivt på hell, noe sju av Nesodden IFs utøvere så langt ikke har ønsket å akseptere. De deltok derfor gjennom palmehelgen i Geilo Skifestival som var sesongavslutning i Buskerud Skikrets. Arrangementet representerte noe nytt for våre utøvere da resultatene fra lørdagens fellesstart i klassisk stil dannet startrekkefølge og -tid for søndagens jaktstart som gikk i fristil.  I tillegg var det noen nye navn på startlista siden arrangementet foregikk i en annen skikrets enn der man vanligvis er med.

Nesoddens utøvere leverte mange gode resultater. I G12 år fikk Eirik Enbusk en fin 4. plass sammenlagt hvor han under jaktstarten søndag gikk seg opp fra en 6. plass dagen før. Elias Hagadokken Lenocci og Mathias Aagaard oppnådde henholdsvis 8. og 16. plass sammenlagt i samme klasse. I J12 år lå Victoria Nitteberg og Maja Ellefsrud på henholdvis 3. og 5. plass etter lørdagens renn, og sammenlagt endte Maja på en flott 5. plass og Victoria fikk en 6. plass. Leo Hagadokken Lenocci oppnådde etter to renn en fin 8. plass i G11 år. I årsklassene under 11 år blir man som kjent ikke rangert, så der hadde man fellesstart i klassisk stil lørdag og fristil søndag. Amalie Nitteberg viste en fin innsats i sin årsklasse J9 år.

Skifestivalen ga fine opplevelser i avslutningen av sesongen, noe som er fint å ha med seg når man etter hvert skal motivere og gjøre seg klar til en ny sesong til høsten.

Resultater:
http://www.geiloil.no/uploads/resultatliste_dag1.pdf

http://www.geiloil.no/uploads/resultat_10-9-8_dag2.pdf

http://www.geiloil.no/uploads/sammenlagt_resultat.pdf

Flere bilder:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Renn og resultater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s