Bestilling av skibekledning

OvertrekksdressSkigruppa har designet egen skibekledning som består av konkurransedress, overtrekksdress og vest. Vi åpner nå for nye bestillinger. Dere som enten har slitt ut eller vokst fra bekledningen, eller ikke har kjøpt tidligere har nå muligheten.

Energihuset Sport & Fritid yter 20 % rabatt på de oppgitte veiledende priser. Skigruppa yter i tillegg takket være våre draktsponsorer 20 % rabatt. Det vil si at ved å benytte seg av dette tilbudet får man totalt 40 % rabatt på veiledende priser.

Forutsetningen for å nyttiggjøre seg av tilbudet er at man forplikter seg til å etterfølge evt. senere anmodninger om enten å bytte ut draktreklame(r) eller å påføre nye draktreklamer på drakta man har.

Energihuset Sport & Fritid vil forsøke å ha et lite sortiment med drakter frem til neste hovedbestilling, men da til andre priser enn det som er oppgitt i dette tilbudet. Energihuset innehar i dag noe av sortimentet slik at det kan være anledning til å prøve eller å få råd om størrelser.

Leveringstiden er 6-8 uker, så vi tar sikte på levering før jul.

Bestilling kan gjøres på nifskigruppa@gmail.com innen søndag 26. oktober. Husk å oppgi type, størrelse og antall.

Se for øvrig sortimentsoversikt og priser her:
https://nesoddenski.files.wordpress.com/2014/10/nif-ski-drakter-14-17_priser2014.pdf

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Trening og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s