Takk for gårsdagens innsats!

Faksimile: Amta 26. februar 2014.

Faksimile: Amta 26. februar 2014.

Styret i skigruppa takker for veldig god respons og ikke minst innsats under spontandugnaden tirsdag kveld! Det ble arbeidet iherdig i nesten to timer, men vi måtte dessverre innse at oppgaven ble for stor, og snølageret var for lite. Viktig og hyggelig var det uansett at vi kunne vise oss selv at vi stiller til innsats om nødvendig.

Ellers er det å registrere at Simen Solberg på Berger Gård har uttrykt at han er lei seg for det som har skjedd. Jeg velger derfor som kommunens folk å se dette som en veldig uheldig glipp og utenksomhet.

Nå har vi besluttet at kveldens renn vil gå som et sprintrenn med puljestart i klassisk stil. Klassisk stil er valgt på bakgrunn av trasebredden og utøvernes mulighet til å pasere hverandre. Det er ikke å legge skjul på at dette blir et lite eksperiment som vi håper vil falle i god smak og oppleves som noe annet og morsomt i forhold til de øvrige rennene.

Styret vil til informasjon fremover arbeide for god dialog mellom Nesodden IF, Nesodden Kommune og grunneierne.

Med vennlig hilsen

Jan-Petter Enbusk
Leder, Skigruppa NIF

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, OBOS Onsdagsrenn og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s