Ungdommens Holmenkollrenn – klassisk

I dag deltok sju skiløpere fra Nesodden på Ungdommens Holmenkollrenn i klassisk stil for 13- og 14 åringer. Som i fjor var det særdeles vanskelige smøreforhold og det ble benyttet mange kombinasjoner av klister og voks. Dessverre traff ikke alle like godt og det medførte at bl.a. Jesper Pedersen og Fabian Glenne gikk med svært lite feste. Andre var imidlertid mer heldig og både Trym Stensvold i G14 og Sara Langvatn i J14 leverte nok begge årsbeste. Dagens beste resultat for Nesodden ble oppnådd av Carl Grøstad i G13 som gikk inn til en meget sterk 43. plass av 272 deltagere fra hele landet. Mads Andre Hagen og Sondre Bjørnstad oppnådde også gode plasseringer med hhv 64. og 80. plass i G14 klassen som bestod av hele 319 løpere.

Resultater her: http://www.emit.biz/races/2013.02.16/
Ungdommens_Holmenkollrenn/resultat/CLASS.HTM

Noen bilder:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s