Påmelding åpnet for klubbmesterskap 6. februar

Påmelding til onsdagsrenn/klubbmesterskap 6. februar 2013 er åpnet. Det gjøres her: https://nesoddenski.no/pamelding-2013/

Klubbmesterskapet vil for årsklassene 2002 og eldre bli arrangert som skiathlon hvor man går to runder, hvorav den første runden i klassisk stil og den andre i fristil. Det kåres ikke klubbmester for årsklassene 2003 og yngre. Disse går sin vanlige runde i klassisk. Klubbmesterskap vil også telle i den ordinære karusellen.

Rennet gjennomføres med vanlig singelstart med 15 sekunder intervaller.

NB! Løypelengde og runder avviker fra ordinære renn, og er angitt nedenfor.

Distansene er som følger:

  • 2003-2005: går sin vanlige runde på 1,5 km (klassisk)
  • 2001-2002: går 2 x 1,5 km (klassisk + fristil)
  • 1999-2000: går 2 x 2,0 km (klassisk + fristil)
  • 1998 eller eldre: går 2 x 3,5 km (klassisk + fristil)

De som går uten tid, kan selv velge hvorvidt de deltar i skiathlon, eller om de kun gjennomfører rennet i ordinær distanse og klassisk.

Samtlige ski og staver må merkes tydelig med startnummer og navn på etiketter som kan fås ved utdeling av startnummeret. Skøyteski og -staver leveres før start til ansvarlige på skibytteområdet som vil være mellom målhus og startområde.

Skibytteområde «start» og skibytteområde «slutt» vil være merket. Ved inkomst til området går man til siden av sporet for å ta av seg ski og evt. staver. Man går/løper så bort til sin bås (nummer på bås er lik det siste sifferet i startnummeret) for å finne sitt nye skipar og evt. staver. Deretter går man tilbake til sporet for å ta på seg de nye skiene.

De som velger å gå med kun ett par, tar av seg skiene på samme måte, går/løper bort og tar på båsen for deretter å gå/løpe tilbake til sporet for å ta på seg skiene igjen.

Start vil (som ved tidligere renn i år) være i området mellom KGB, pumpehuset/bodene og ballbingen.

Vi ønsker videre å presisere følgende:
Startnummerutdeling foregår i idrettshuset på renndagen fra kl. 17.45 til 18.45, og det vil IKKE være anledning for andre enn de som enten er ordinært forhåndspåmeldt eller de som har besørget og fått bekreftet sin etteranmelding INNEN kl. 18.15 å få utdelt startnummer! Vi ber om forståelse for denne praktiseringen som er en nødvendighet for at arrangementet skal gå til fastsatte/planlagte tider, samt ikke minst redusere muligheten for uheldige feil.

For mer informasjon se: https://nesoddenski.no/informasjon-onsdagsrenn-2013/

Eller se vår rennbrosjyre: https://nesoddenski.files.wordpress.com/2012/12/rennbrosjyre_2013.pdf

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, OBOS Onsdagsrenn og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s