Program Nordseter 2012

Velkommen til skisamling på Nordseter 23. til 25. november.

Det er over 150 påmeldte til samlingen (med store og små). Det er rekord hva deltakelse på våre snøsamlinger angår, hvilket vi i skigruppa er svært glade for. For å få plass til alle påmeldte har vi måttet ta i bruk rom på fjellstua i tillegg til hytter. Vi har etter beste skjønn fordelt hytter, rom og senger, og håper med det at alle blir fornøyde og finner seg godt til rette. Etter Fjellstua sitt ønske har vi måttet organisere to bordsetninger for frokost og lunch, hvilket medfører at treningstider for de ulike gruppene vil variere noe. Sjekk derfor tidene nøye i det vedlagte programmet. I programmet er de ulike treningsgruppene benevnt. Dere andre ledsagere og familiemedlemmer er selvfølgelig velkomne til å spise under de bordsetningene som man finner mest naturlig.

Fullstendig program finner dere her:
https://nesoddenski.files.wordpress.com/2012/11/program_2012.pdf

Skigruppa ønsker velkommen til en innholdsrik skihelg.

Dette innlegget ble publisert i Gruppe 1997 og eldre, Gruppe 1998-2000, Gruppe 2001-2002, Gruppe 2003, Gruppe 2004, Gruppe 2005, Gruppe turrenn, Nyheter, Samlinger, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s