Snøsamling på Nordseter 18. til 20. november

Skigruppa inviterer til snøsamling på Nordseter v/ Lillehammer helgen 18.-20. november 2011. Vi innkvarteres i hytter og leiligheter gjennom Nordseter Fjellstue og Hytter. Nordseter er et familievennlig og snøsikkert hytteområde som ligger rett ovenfor Lillehammer. Benytt anledningen til å ta med familien til en flott og innholdsrik skihelg sammen med nye og gamle skivenner hvor skitrening og det sosiale vil være i høysetet.

Pris for overnatting, måltider og sluttrengjøring er:

  • Kr. 1.150,- for barn fra 5 til og med 12 år
  • Kr. 1.350,- for barn fra 13 år og oppover, samt voksne
  • Barn under 5 år i foreldres seng, evt. medbrakt barneseng er gratis

Privat innkvartering? – Pris for kun måltider: Tidligere erfaring viser at noen ønsker å innkvarteres privat. Vi ønsker at de skal ha mulighet til å delta på våre fellesarrangementer, og kan derfor tilby følgende pris for middag (fredag), lunch og middag (lørdag), samt lunch (søndag) – Frokost (lørdag og søndag) må da ordnes selv!

  • Kr. 245,- for barn fra 5 til og med 12 år
  • Kr. 490,- for barn fra 13 år og oppover, samt voksne
  • Barn under 5 år: Barnets alder x kr. 10,- x 4 måltider

Følgende snøgaranti gjelder:

Avbestilling/avlysning av samlingen kan gjøres dersom det ikke kan tilbys minst 10 km klassiske spor innen ankomstdagen (kveld). Om det ikke kan tilbys skøyteforhold på Nordseter, garanteres treningstid og gratis busstransport til enten Natrudstilen eller Birkebeiner Skistadion. Beslutning om avbestilling kan tidligst skje kvelden før ankomstdagen, og kun om det ikke er spådd/meldt nok snø til å preparere løyper.

Bindende påmelding kan gjøres innen fredag 21. oktober kl. 24.00 på: Klikk her!

Betaling: Til  NIF Skigruppa sin bankkonto 1603.23.81220 innen 31. oktober 2011 (NB!)

(Innbetalingen må merkes tydelig med navn) Innbetalt beløp vil ved eventuell avlysning bli refundert uten avkortning!

Vel møtt til en hyggelig skisamling

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Samlinger, Trening og merket med . Bokmerk permalenken.