Testrenn rulleski, klassisk

I lett duskregn og 15 grader møttes eldstegruppa (2002-2006) til klassisk rulleski-testrenn søndag morgen. Starten gikk ved i Garder-krysset og mål var på toppen av Midtveien før Fjell veiskille Lunner busstopp), ca. 10 km langt. Løpet ble preget av tette dueller, den første mellom Henrik og Filip (fra Drøbak), der Henrik trakk det lengste strået i den siste oppoverbakken til mål. Neste duell var mellom Tor Even og Trond og det var yngstemann som overbeviste mest i spurten. Victoria og Sondre  lå også sammen helt til den siste motbakken, da Victoria demonstrerte at staking går fortere enn diagonalgang og kom foran Sondre i mål. Øyvind dannet baktropp og sørget for at alle kom til mål!Aase og Mia (2008) deltok også, med start på samme sted, men mål ved Gulbjørnrud byggemarked. De var veldig jevne og kjempet side om side hele veien, men Aase var sterkest i spurten og var et snaut sekund foran Mia i mål. 
Dette var andre år på rad sommerferien ble innledet med dette testrennet. Det var god stemning blant utøvere, støtteapparat og tilskuere. Takk til Øyvind og Thomas for fin organisering!

Resultatliste: Henrik Anker-Nilssen 25.31, Filip Fæste (DFI) 25.32, Tor Even Askautrud 28.17, Trond Askautrud 28.20, Victoria Nitteberg 29.08, Sondre Martinsen 29.11, Øyvind Nitteberg 31.24.


Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s